top of page

Copyright protects original works of authorship, including the text, graphics, photographs, sound recordings and audiovisual elements of websites and their underlying computer programs.

All rights are reserved. All images are copyrighted by their respective copyright owners.

(The website and all of the materials contained within it are protected by intellectual property right laws)

JOS OLET KIINNOSTUNUT KÄYTTÄMÄÄN TÄLLÄ SIVUSTOLLA OLEVAA SISÄLTÖÄ (tekstiä, kuvia) TAI MUUTA MATERIAALIA OMISSA JULKAISUISSASI, OTA YHTEYTTÄ SIVUSTON OMISTAJAAN, sillä yhteistyö ja toisten työn tukeminen kannattaa aina!

Tämän sivuston tekijäoikeuksista: Kaikki teksti ja kuvat kuuluvat sivuston ylläpitäjän ja sen sisällön tekijälle, Dalva Lamminmäelle. Haastattelut ovat tekijänoikeuslain mukaisesti suojattu ja ovat Dalva Lamminmäen ja haastateltavan omaisuutta. Kaikkien kuvien käytöstä on erikseen julkaisu ja käyttölupa, tekijäoikeudet merkittyinä. Kuvat eivät ole julkista omaisuutta, jos haluat käyttää jotakin tällä sivustolla olevaa kuvaa, pyydä lupa sivuston omistajalta.

Tekijänoikeuslain 11 §:n 2 momentin mukaan teosta siteerattaessa tekijän nimi ja lähde on mainittava siinä laajuudessa ja sillä tavoin kuin hyvä tapa vaatii. Lainatun teoksen ja sen tekijän tunnistetiedot on sijoitettava sellaiseen yhteyteen, että ulkopuolinen voi ne 4 vaikeuksitta havaita. Lainattava teos on mainittava siten, että se erottuu teoksesta, johon se on lainattu. (Harenko-Niiranen-Tarkela: Tekijänoikeus. 2016 s. 202). 

Credits and Thank you:

Finland flag  @DavidRockDesign

Folk Camp 2019

bottom of page